Logističke usluge

Skladištenje i čuvanje proizvoda u skladu sa zakonskim propisima i standardima dobre distributivne prakse odlike su našeg logističkog poslovanja. Sveobuhvatnost usluga i rešenja koja možemo ponuditi čine nas ponosnim jer smo pouzdan partner najvećih farmaceutskih proizvođača.

Wholesale

Veleprodaja

Veleprodaja farmaceutskih proizvoda jedna je od naših osnovnih delatnosti. Svakog dana isporučujemo lekove, medicinska sredstva I ostale proiyvode iy asortimana apoteka tamo gde su potrebni iz 3 distributivna centra.

Saznaj više
Logistic Support in Clinical trials

Logistička podrška u kliničkim ispitivanjima

Nudimo širok spektar logističkih usluga dizajniranih za podršku farmaceutskim kompanijama prilikom sprovođenja kliničkih ispitivanja. Pružamo profesionalnu korisničku uslugu i visoko fleksibilna prilagođena rešenja kako bismo bili sigurni da će pošiljke kliničkih ispitivanja  stići na predviđena mesta i do pacijenata, pod potrebnim uslovima i u temperaturnom režimu.

Saznaj više
Services in Custom Bonded Warehouse

Usluge u carinskom skladištu

Usluge logistike zdravstvene zaštite sastoje se od logistike pre veleprodaje od prijema, skladištenja, odvajanja, pakovanja i distribucije, kao i povezane usluge sa dodatom vrednošću, poput etiketiranja proizvoda. Naš pristup uslugama omogućava nam da ispunjavamo prilagođene usluge prema zahtevima naših kupaca.

Saznaj više