Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Smanjenje troškova i regulatorni zahtevi postaju svakodnevni izazov za naše partnere kojima nudimo širok spektar usluga optimizacije procesa i efikasnosti u čitavom lancu snabdevanja. Fleksibilnost pristupa i prilagođavanje očekivanjima i potrebama svakog partnera osnova su ponuđenih rešenja koja kreiramo.

Medicinski poslovi

Pristupom regionalne saradnje i jednim kontaktom za sve potrebe savremenog farmaceutskog poslovanja, nudimo širok spektar usluga posvećenih medicinskim poslovima.

Saznaj više
Market Access

Pristup tržištu

Tržište jugoistočne Evrope koje EL PHARMA pokriva kao deo PHOENIX porodice pruža široke mogućnosti svim farmaceutskim kompanijama koje traže nova tržišta za plasiranje svojih proizvoda i usluga. Regionalna saradnja i moderan pristup poslovanju imperativ su u svim poslovnim odnosima.

Saznaj više
Marketing and Filed Force

Marketing i prodajne aktivnosti

Razvoj i izgradnja poslovanja naših partnera je naš posao. EL Pharma kao PHOENIX kompanija pruža usluge marketinškog i prodajnog zastupanja farmaceutskih brendova i proizvoda na profesionalan, usklađen i kompetentan način.

Saznaj više
Regulatory Affairs

Usluge registracije lekova i medicinskih sredstava

Registracija lekova i medicinskih sredstava jedna je od usluga koju nudimo našim partnerima. Bogato iskustvo koje imamo u regulatornim poslovima rezultat je dugogodišnje registracije i uspešnog plasmana velikog broja brendova na lokalna tržišta. Posvećeni tim kompanije EL Pharma nudi usluge registracije svim PHOENIX partnerima.

Saznaj više

Neregistrovani lekovi

Kada na tržištu ne postoji dostupan registrovani lek i kada su iscrpljene sve druge terapijske mogućnosti, uvoz neregistrovanog leka je jedina opcija za dalje lečenje. Znamo koliko je važno da pacijenti dobiju potrebne lekove u pravo vreme.

Saznaj više

Inovativni i lekovi za retke bolesti

Kao prvi izbor vodećih biotehnoloških farmaceutskih kompanija, INO-Pharm je usredsređen na unapređenje pristupa lečenju. Naše znanje, veliko iskustvo, zajedno sa fleksibilnim pristupom u izgradnji sofisticiranih usluga koje mogu podržati rastuće potrebe farmaceutskih kompanija, čine nas idealnim partnerom.

Saznaj više

Logistika kliničkih ispitivanja

Našim partnerima (farmaceutskim kompanijama, sponzorima, CRO organizacijama) nudimo podršku sprovođenju kliničkih ispitivanja u Srbiji kroz fleksibilna rešenja u skladu sa specifičnim potrebama klijenata.

Logističku podršku, nabavku kompoaratornih lekova kao i lokalnu nabavku po zahtevu klijenta pruža tim profesionalaca sa velikim iskustvom i znanjem iz oblasti farmaceutske regulative, spoljno trgovinskih propisa, zahteva obezbeđenja kvaliteta uz upotrebu moderne opreme i najsavremenijim IT rešenjima.

Saznaj više

Usluge sa dodatnom vrednošću

Naše usluge sa dodatnom vrednošću stvaraju dodatni prostor za saradnju. Propisi, potpuno opremljen prostor i obučeni i iskusni tim pružaju visok nivo usluga među standardizovanom skladišnom logistikom.

Saznaj više
Warehouse services

Skladišne usluge

U PHOENIX kompaniji, u našem regionalnom HUB-u koji se nalazi u industrijskoj zoni udaljenoj 25 km od Beograda, nudimo širok spektar skladišnih usluga dizajniranih da podrže kontinuiranu isporuku proizvoda farmaceutskih kompanija. Pružamo profesionalnu korisničku uslugu i visoko fleksibilna i prilagođena rešenja kako bismo proizvode učinili dostupnim na farmaceutskom tržištu. Trajno radimo na kontinuiranom unapređenju našeg sistema upravljanja kvalitetom.

Saznaj više