Logističke usluge

Usluge u carinskom skladištu

PHOENIX Pharma ima jedno od najsavremenijih skladišta u industrijskoj zoni Šimanovci, udaljenoj 25 km od Beograda, u blizini oba autoputa Zagreb-Beograd i Budimpešta- Beograd. Zahvaljujući svom centralnom geografskom položaju, ovo skladište se smatra regionalnim HUB-om za zemlje jugoistočnog Balkana. Redovno vršimo isporuke robe iz ovog skladišta na druga balkanska tržišta.

Skladište ima kapacitet od 11.000 paleta u režimu ambijentalne temperature (15-25°C) i do 550 paleta u režimu hladne temperature (2-8°C).

 

Novo skladište u Beogradu

Skladište visokotehnološke zdravstvene zaštite

Iskreno verujemo da će naše visokotehnološko skladište ispuniti sva očekivanja farmaceutske industrije.

• Potpuno usklađeni sa GDP-om u svim temperaturnim zonama

• Nova i moderna tehnologija u skladišnom poslovanju

• Najviši kvalitet i industrijski standardi

• Odlična lokacija, u blizini oba autoputa Zagreb-Beograd i Budimpešta-Beograd.

 

Usluge koje stvaraju dodatnu vrednost

PHOENIX Pharma Srbija organizuje i sprovodi proces obeležavanja proizvoda u dva potpuno opremljena pogona, u skladu sa svim zahtevima zakonske regulative uključujući smernice dobre distributivne i dobre proizvođačke prakse. Prostor koji je specijalno dizajniran za ovu vrstu usluga kao i oprema koja se koristi u procesu su odobreni od strane kvaliteta i kvalifikovani u skladu sa važećim smernicama. Ceo postupak se odvija pod kontrolom odgovornih osoba u skladu sa definisanim procedurama po kojima se kontinuirano obučavaju svi naši zaposleni koji su deo tog procesa.

 

Vaš kontakt Verica Đorđević verica.djordjevic(at)phoenixpharma.rs
Vaš kontakt Dino Adrovic dino.adrovic(at)phoenixpharma.rs