Naša grupa

Naša kompanija

Ko smo mi?

Kao član PHOENIX grupe prisutni smo na četiri tržišta - ponosni smo što smo deo najbolje integrisanog pružaoca zdravstvene zaštite. Osiguravamo kvalitet proizvoda u kompletnom lancu snabdevanja što je ujedno naš najveći prioritet. Odličnom apotekarskom uslugom i zdravstvenim savetima brinemo o zdravlju svih generacija. Svojom posvećenošću doprinosu društvu i životnoj sredini aktivno učestvujemo u inicijativama društvene odgovornosti.

Svesni činjenice da je zdravstveni sistem stub sigurnosti svake zemlje, na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore (BMS region) obezbeđujemo pouzdanost i podršku. Kvalitetna i sigurna usluga čuvanja i skladištenja proizvoda, najviši standardi kvaliteta u kompletnom procesu distribucije, uz osiguranje kontinuiteta isporuke, najširi asortiman na tržištu i jedinstven pristup svakom našem klijentu su odlike kompanije od poverenja.  Zato nam svoje poverenje svakodnevno poklanjaju bolnice i zdravstveni centri, apotekarske ustanove i instituti kao i drugi učesnici u procesu  snabdevanja sa kojima gradimo partnerske odnose više od decenije i zajedno obezbeđujemo uslove da pravi lek stigne na pravo mesto na najefikasniji način i u najkraćem roku.

To smo mi.

Kroz naše kompanije PHOENIX Pharma, Evropa Lek Pharma (EL Pharma) i INO-Pharm nudimo širok spektar dodatnih usluga za naše partnere, a kroz apotekarske ustanove BENU, Expera i BETTY partnerski program najviši standard farmaceutske usluge. I ne samo to. Naša obaveza je da, kao tržišni lider, kreiramo trendove i kroz inovativan pristup razvijamo farmaceutska tržišta na kojima poslujemo i pravovremeno i efikasno odgovaramo na sve veća očekivanja pacijenata i potrošača.

Ako želite da nam se pridružite i postanete partner u zajedničkom uspehu, istražite naše brendovenaše poslovne oblasti i naše prisustvo na tržištu. Čvrsto verujemo da možemo ispuniti sva vaša očekivanja.

We in BMS region