Naši brendovi

Svoju lidersku poziciju ostvarili smo kroz naše brendove potvrđenog kvaliteta i poverenja. Zbog toga smo svakoga dana prisutni u svim sferama koje imaju za cilj zdravu budućnost.

PHOENIX Pharma

PHOENIX Pharma

Svakodnevna smo podrška onih koji brinu o zdravlju ljudi u Srbiji. Naša distrubucija i logistički procesi su standardizovani i definisani tako da snabdevanje naših kupaca širom zemlje bude brzo i pouzdano. Preko našeg kol-centra i kroz partnerski program BETTY na raspolaganju smo našim kupcima kako bi njihova i naša misija brige o zdravlju odgovorila i najvećim izazovima.

Saznaj više

EL Pharma

Svoje aktivnosti, svoje znanje i resurse fokusirali smo na naše ino-partnere, pružajući najviši stepen profesionalne usluge na četiri lokalna tržišta.

Širok opseg naših usluga omogućava stranim proizvođačima lekova da uđu na regionalno tržište i dođu do lokalnih potrošača.

Saznaj više
INO-Pharm

INO-Pharm

INO-Pharm d.o.o. je članica PHOENIX grupe od 2012. godine. Osnovna delatnost kompanije je nabavka, uvoz i distribucija neregistrovanih lekova i medicinskih sredstava, inovativnih i lekova za retke bolesti.

Saznaj više
BENU pharmacy insitution

Apotekarska ustanova BENU

Apotekarska ustanova BENU je najveći lanac apoteka u Srbiji i deo je velike međunarodne kompanije PHOENIX.

Saznaj više
BETTY Partnership Program

BETTY Partnerski program

PHOENIX grupa kroz krovni partnerski program okuplja 13 brendova u 16 ​​zemalja širom Evrope sa više od 12.300 nezavisnih apoteka.

Za farmaceutsku industriju, kao i za nezavisne apoteke, takvi programi znače sinergiju iskustva i znanja, izvanredan pristup u razvoju farmaceutskih usluga u apoteci i prilagođena rešenja kroz 13 jakih lokalnih brendova, od kojih je jedan BETTY.

Saznaj više
LIVSANE A PHOENIX Brand

LIVSANE PHOENIX brend

PHOENIX grupa poseduje i svoju robnu marku pod imenom LIVSANE, koja je na tržištima regiona prisutna od 2015. godine.

LIVSANE je ekskluzivni brend dostupan samo u BENU i apotekama sa oznakom BETTY, širokog je asortimana i vrhunskog kvaliteta. Atraktivan dizajn, prepoznatljivost na policama, jasna poruka i pristupačne cene su epiteti koji se vezuju za LIVSANE.

Saznaj više